Lucie Vondráčková zavrhla svalovce Peksu: ZÁKAZ!

Lucie Vondráčková a Marek Peksa 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 8:49

Lucie Vondráčková objevila svalovce Marka Peksu během nedávného natáčení videoklipu k jedné ze svých nových písní, teď to však vypadá, že jejich vztah neměl dlouhého trvání. Oblíbená zpěvačka se rozhodla rázně zasáhnout.

Lucie Vondráčková před pár týdny oznámila, že konečně vyřešila spory s hokejistou Tomášem Plekancem, otcem svých synů. Lidé se mohli domnívat, že se konečně uvolní a začne si hledat někoho jiného. Ona se zatím dušuje, že nikoho nehledá.

Navíc si dobře uvědomuje, že kdokoliv se vedle ní objeví, bude s ní hned spojován. Stalo se to například hokejistovi Marku Peksovi, po kterém se prakticky hned poté, co byl s herečkou a zpěvačkou spatřen, slehla zem.

Naposledy dokonce chyběl na křtu nejnovějšího videoklipu Vondráčkové k písni Stanice svět, ačkoliv si v něm zahrál. Podle svědků to během natáčení na place mezi Peksou a Vondráčkovou pěkně jiskřilo.

Podle informací serveru blesk.cz si sama Vondráčková nepřála, aby fešný svalovec na akci přišel, jelikož s ním nechtěla být na dalších společných fotkách. Křest ale opouštěla v doprovodu jiného muže, o čemž vás stars24.cz již informoval. Tak uvidíme, jak se to celé ještě vyvine.

Témata: Lucie Vondráčková