Hana Krampolová opouští Bohnice: Co ji čeká venku?

Hana Krampolová s mužem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2019 8:17

Hana Krampolová (58) se chystá na cestu z Bohnic! Manželka moderátora Jiřího Krampola (81) se po několika měsících v léčebně dostane na svobodu – i když jen dočasně! Od lékařů dostala propustku a její muž pro ni pečlivě naplánoval program!

Hana Krampolová se na „čerstvý vzduch“ dostane už poněkolikáté. Nejprve byla na víkend u syna, pak se vydala za rodinným pejskem, jorkšírem jménem Žanetka. A nějaký čas strávila i s manželem Jiřím. S tím ostatně bude trávit čas i teď!

Jiří Krampol má v plánu vtít Hanku sebou na zájezd. „Doporučila to paní doktorka. Jedeme někam na Liberecko. Mám tam besedu pro dům seniorů Stáří je stav mysli a ona jede se mou,“ vysvětlil pro Aha! Jiří, který má radost, že je na tom jeho manželka lépe.

Krampolová je v poslední třetině odvykací léčby a její muž si pochvaluje, jaké pokroky už udělala. Za odměnu jí tak dopřeje pobyt v lázních. „Nejdeme tam relaxovat k pramenům, ale obhlídnout a domluvit, zda bychom tam mohli točit můj film. V neděli si dáme oběd a pojedeme ke kamarádce na Nový mlýn,“ prozradil Jiří s tím, že ve čtyři musí Hanka zase zpátky do Bohnic.

V léčebně strávila Hanka už dva měsíce, před sebou má ještě čtyři další týdny. Podle manžela jí tamní pobyt svědčí! „Hanička vypadá normálně jako před pěti lety, musí prostě dodržet kúru až do konce a pak se uvidí,“ vysvětluje Krampol. Personál se o ni prý skvěle stará a je příjemný, takže člověk ani nemá pocit, že je zavřený v léčebně!

Hana Krampolová se už jistý čas snaží pod dohledem odborníků zbavit všech závislostí, které si vypěstovala v předcházejících letech a které jí poslední dobou jí hodně komplikovaly život a ovlivňovaly její soukromý i společenský život.

Jen během letošního roku prodělala několik kolapsů a prošla pěknou řádku nemocnic, pobyt v léčebně je tedy jen vyvrcholením jejích problémů kvůli závislosti na cigaretách a lécích.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol