Ivana Gottová u něj nalezla azyl. Na účtu mu teď přistály miliony!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 15:40 | Aktualizováno: 25. října 2019 2:29

Je to jen shoda náhod? Na účtu podnikatele Leona Tsoukernika, který podle všeho poskytl po smrti Karla Gotta azyl zdrcené vdově Ivaně, přistály v těchto dnech nemalé peníze. Ví se přesně, za co je boháč dostal?

Leon Tsoukernik se do hledáčku médií dostal po úmrtí Karla Gotta (†80) tím, že měl údajně v jedné ze svých luxusních nemovitostí poskytnout azyl Ivaně Gottové a jejím dcerám Charlotte a Nelly, jelikož bylo od prvního dne jasné, že truchlící národ vezme vilu na Bertramce útokem. Podnikatel později sám potvrdil, že je rodině Gottových nablízku.

Tsoukernikovi teď podle všeho přistály na účtu nemalé peníze, se službou pro rodinu zesnulého Mistra to ovšem nemá nic společného. Je známo, že Tsoukernik je majitelem několika kasin, ve kterých se také rád zahraje. A právě s tím souvisí jeho nejnovější výdělek.

Podle informací serveru blesk.cz se podnikatel předvedl na prestižním pokerovém turnaji Super High Roller, kde hráli i světové hvězdy této karetní hry. Rybník jim ovšem vypálil Tsoukernik, který získal asi 1,1 milionu eur, což dělá v přepočtu zhruba 29 milionů eur.

Blízký přítel Gotta už má tedy evidentně zase náladu na hraní, v den státního smutku přitom zorganizoval vlastní pietu. V jeho rozvadovském kasinu se měla v době probíhající zádušní mše za legendárního zpěváka zastavit veškerá hra a neměl se vůbec podávat alkohol.

Témata: Ivana Gottová