Lucie Vondráčková: Další chlap na obzoru?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 14:22 | Aktualizováno: 22. října 2019 23:10

Lucie Vondráčková střídá muže, kteří se objevují po jejím boku na veřejnosti, jak ponožky. V krátkém čase byla zpěvačka a herečka viděna už se třetím chlapem. O koho jde tentokrát? A je to vážné?

Nový pracovní týden včera Lucie Vondráčková otevřela slovy o lásce, to však mluvila o východočeských Slatiňanech. Tou dobou ještě nikdo netušil, že za necelých 24 hodin se v souvislosti se zpěvačkou a herečkou bude mluvit o dalším chlapovi.

Vondráčková totiž křtila nový videoklip, při jehož natáčení potkala zpěváka Pavla Šalitroše. Dle serveru expres.cz akci opouštěli krátce po půl osmé oba společně ve stejném autě, které je odvezlo na Kavčí hory, kde dvojnásobná maminka bydlí se svými syny.

„Tam si zpěvačka nejspíše uvědomila, že jejich společný odjezd neunikl ani přítomným fotografům, a tak musel řidič svalnatého fešáka zase přivézt zpátky, aby všichni viděli, že Lucka šla domů sama,“ popisuje situaci výše uvedený web, který dokonce oba aktéry kontaktoval.

Podle informací Vondráčkové jel Šalitroš do Bruntálu, on sám byl mnohem sdílnější. „S Luckou se známe pouze z klipu, ale nijak zvlášť jsme se nesblížili. Rozhodně ne tak jako Marek Peksa… I když nevím, jak moc se sblížili oni,“ okomentoval celou záležitost pro expres.cz.

Témata: Lucie Vondráčková