Petr Janda: František Ringo Čech NÁS PODRAZIL!

Janda, Petr 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. října 2019 12:22

Frontman skupiny Olympic Petr Janda je na scéně skoro stejně dlouho, jako zesnulý Karel Gott. Nyní přiznal, že za celou dobu svého působení na hudební scéně zažil situaci, na kterou nikdy nezapomene. Podrazil ho člen jeho vlastní kapely!

Muzikant, herec a umělec František Ringo Čechpůsobil jako bubeník ve slavné kapele, jak ale nyní Janda přiznal Sedmičce, nerozešli se jejich cesty v dobrém. 

"Ze začátku s námi hrál František Ringo Čech a on na nás udělal podraz, na který dodnes nemůžu zapomenout a on asi také ne. Zkrátka jeden večer jsme hráli a ten druhý nám jeho tatínek přinesl dopis, že odjel na půl roku do Ameriky. Vůbec se neobtěžoval, aby nám to jako kapele sdělil," přiznal Janda.

Dodal, že v té době bylo muzikantů opravdu málo a sehnat záskok, a ještě k tomu narychlo, bylo velmi obtížné. "Tenkrát to byla velká kudla v zádech," dodal.

O celé situaci spolu poté hovořili a podle Jandy se bubeník omlouval s tím, že měl strach, že mu cestu zbytek kapely znemožní. "A že ho udáme na StB a podobný blbosti, to asi nemělo smysl. Rozhodně to nemělo žádný základ," svěřil se dále Janda.

Témata: Petr Janda František Ringo Čech Skupina Olympic