Lucie Vondráčková lituje? Režisér Adamec si to s ní pořádně vyříkal!

Z filmu Léto s gentlemanem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. října 2019 8:29 | Aktualizováno: 22. října 2019 11:23

Zpěvačka Lucie Vondráčková (39) se objevila v posledním filmu režiséra Jiřího Adamce (71) Léto s kovbojem. V médiích se ale následně objevila zpráva, že své účasti ve filmu lituje! Filmař se proto rozhodl, že si s ní vše vyříká!

Když se začalo šuškat, že Lucie Vondráčková lituje natáčení filmu Léto s gentlemanem. A to se samozřejmě nelíbilo režisérovi filmu Jiřímu Adamcovi. S Lucií si proto vše vyříkal - po esemeskách!

Snímek měl navazovat na divácky populární Léto s kovbojem, jenže u diváků nový film propadl! Nepomohlo ani to, že scénář napsal sám Jaromír Hanzlík, který si s celou řadou českých hvězd ve filmu také zahrál!

Na webu Československé filmové databáze skončil s 28 procenty v černé kategorii. Film se údajně nelíbil ani těm, kteří si v něm zahráli. Například Lucie Vondráčková prý prohlásila, že „měla velkou smůlu“. „Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat. Proto teď víc točím v Kanadě," citoval její slova server Expres.cz.

Jenže podle režiséra Jiřího Adamce to bylo poněkud jinak. „Ona mluvila o dvou věcech paralelně a o jedné z nich prohlásila, že to nedokoukala. Mluvila primárně o tom prvním filmu, a to bylo vztaženo i na Léto s gentlemanem. Lucka Vondráčková, tenkrát byla v Kanadě, mi posílala informaci, že to není tak, že to nikdy neřekla a že ten film je naopak pěkný. Velmi se jí to líbilo," vysvětluje Adamec pro magazín Sedmička.

Háček byl podle něj v tom, že novináři následně její slova překroutili. Něco takového se prý děje pořád. „Vezme se půlka věty, druhá se vezme odjinud a už je senzace," posteskl si filmař.

To, že jeho celovečerní film propadl, ale bere s nadhledem. „Jaromírem Hanzlíkem jsme pracovali tak, že jsme se vzdali svých honorářů ve prospěch rozpočtu filmu, a to si myslím, že už nás mine," popsal Adamec.

Háček byl podle Adamce v tom, že film nakonec minul cílové publikum, protože do kina chodí spíše mladší než starší diváci, ničeho nelituje. „Čeští filmoví novináři nám umyli záda a s Jaromírem na nás nenechali nit suchou. Ale pokud jde o publikum, tak jsme vždy odcházeli z kina s tím, že jsme měli od diváků když ne nadšené, tak určitě příznivé reakce. Proto toho nelituju,“ dodal režisér Jiří Adamec.

Témata: Lucie Vondráčková Jiří Adamec (režisér) film Léto s gentlemanem