Jakub Prachař a dvě modelky: Agáta, nebo Denisa? Fanoušci mají jasno!

Jakub Prachař má nové tetování 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 16:19

Jednu modelku vyměnil Jakub Prachař za druhou, a tak není divu, že se fanoušci začali mezi sebou hádat, zdali je hezčí Agáta Prachařová, nebo Denisa Dvořáková. K jakému závěru dospěli?

Jakub Prachař vyměnil jednu modelku za druhou. Někdejší českou vicemiss Agátu Prachařovou nahradila po jeho boku vítězka Elite Model Look Denisa Dvořáková. Tituly značí, že jejich krásu dokázali ocenit odborníci, na profilu první jmenované ovšem fanoušci rozpoutali bouřlivou debatu, která z dam je hezčí.

Logicky tam převažují názory, že tou hezčí je Prachařová. „To je tak ošklivá ženská, ta ti nesahá ani po palec na noze,“ píše jedna z diskutujících a další přikyvuje následovně: „Bože, ta holka je ošklivá, nechápu.“

„Upřímně? Já tedy vůbec nechápu, co na ní vidí. Málokdy komentuji, ale i když je úspěšná, fakt jste stokrát hezčí,“ zaznělo ve vzkazu, který Agáta obdržela. Někteří lidé se ovšem snažili být opravdu objektivní. „Prdlajs ošklivá… jsou pěkné obě dvě,“ napsala překvapivě jistá fanynka.

Argumentem v diskuzi se však stala i praktičnost obou žen. Podle jednoho z příspěvků by na celé čáře zvítězila Prachařová. „Vypadáš líp než ‚tamta‛ a ta mu okurky určitě zavařovat nebude,“ stojí napsáno černé na bílem na sociální síti. 

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka)