Jitka Svobodová: Karel Gott (†80) mohl mít další dítě!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 15:04

Karel Gott zplodil za osmdesát let čtyři krásné a především zdravé dcery, ale po jeho smrti se objevují informace, že mohl mít i další dítě. Kdy? A s kým? Tak zní nejčastější otázky.

V posledních dnech se v médiích řešilo, kolik žen se dostalo do přízně Karla Gotta (†80). Ať šlo o čísla pravdivá, nebo ne, jednou z nich bezpochyby byla Jitka Svobodová, která strávila po boku Mistra celých pět let. Jedno tajemství související s jejich rozchodem si ale nechala pro sebe. Jde totiž o poměrně citlivou věc.

Podle serveru super.cz prý Svobodová v průběhu vztahu s legendárním zpěvákem otěhotněla. Gott, který měl tou dobou už jednu nemanželskou dceru Dominiku, si dítě nepřál, jeho partnerka tak šla podle Blesku na potrat. „Nezlobte se, k tomuhle se teď nechci vyjadřovat,“ cituje zmíněný server Svobodovou.

K rozchodu ovšem vedlo něco jiného. Svobodová se totiž dozvěděla, že má Gott ještě dvouletou dceru Lucii, kterou zplodil v době jejich vztahu. Přes to už se celkem pochopitelně přenést nedokázala. Po letech ale znovu našli společnou řeč.

Někdejší milenka zpěváka tak nechyběla na červnové narozeninové oslavě v Divadle Na Jezerce, kde se s Gottem viděla osobně naposledy. Od zdrcené vdovy dostala i pozvánku na zádušní mši ve svatovítské katedrále.

Témata: Karel Gott