Plekanec VRACÍ ÚDER: Jágr a Vondráčková? Máš se na co těšit, Jardo!

Tomáš Plekanec 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 14:25 | Aktualizováno: 22. října 2019 18:51

Tomáš Plekanec si nenechal líbit pošťuchování ze strany Jaromíra Jágra před vzájemným zápasem. Jágr totiž vytáhl těžký kalibr, kamarádovu bývalou partnerku Lucii Vondráčkovou. Co mu na to Plekanec vzkázal?

Dalo se čekat, že Tomáš Plekanec popichování ze strany bývalého spoluhráče Jaromíra Jágra, který „Plekyho“ provokoval za pomoci písničky Lucie Vondráčkové, nenechá bez odezvy. Oba hokejisté se špičkují před blížícím se vzájemným zápasem svých týmů, který se odehraje na Kladně.

Jágr si jako hostitel neodpustil odeslání pozvánky Plekancovi, kterou nezapomněl na Instagramu doprovodit písní Vítr od Vondráčkové a následujícím komentářem: „Pleky, těším se na tebe, ale sám víš, že u nás nefouká, na Kladně mrzne!“ Co vzkázal kamarádovi centr brněnské Komety?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Plekanec (@tomasplekanecofficial), Říj 20, 2019 v 12:43 PDT

Plekanec použil některá stejná slova, před jednou věcí ale legendární „osmašedesátku“ varoval. „Těším se na úterní zápas na Kladně, i když v jiné roli než před pár měsíci. Teď už jako soupeři. Několik zápasů už máme za sebou v NHL, ale teď to bude přece jen o trochu emotivnější,“ napsal na sociální síti.

Hokejoví fanoušci se tedy evidentně mají na co těšit. Uvidíme, co se bude dít, až se obě hokejové legendy potkají na ledě.

Témata: Tomáš Plekanec Jaromír Jágr Lucie Vondráčková