Ivana Gottová lituje: Společné přání manželů, které se nevyplní!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 13:48 | Aktualizováno: 22. října 2019 11:12

Manželé Gottovi měli jedno společné přání týkající se budoucnosti rodiny, konkrétně dcer Charlotte a Nelly. Po smrti Karla Gotta je ovšem jasné, že se toto přání nevyplní. U čeho nechtěl Mistr se svou ženou chybět?

Smrt legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) zasadila velkou ránu rodinným plánům do budoucna. Mistr i jeho manželka Ivana Gottová doufali, že se jim poštěstí být společně u dalších zásadních životních událostí, teď už je jasné, že se jich dočká pouze zdrcená vdova. Když přála manželovi k 70. narozeninám, byla přitom plná optimismu.

„Aby s nimi prošel jejich pubertou, aby si s nimi zatančil na věnečku v tanečních a na maturitním plese, aby je přivedl až na práh dospělosti, schválil jim jejich snoubence, odvedl je před oltář a choval na klíně jejich děti,“ přála v roce 2009 dle serveru ahaonline.cz Gottovi prostřednictvím magazínu Květy.

Ještě před rokem byl sám zpěvák optimistický, pronesl totiž nápadně podobná slova jako jeho žena. „Určitě bych moc rád chtěl přivést obě dcery k oltáři. Doufám, že se mi toto přání ještě splní,“ citoval jej koncem října 2018 server idnes.cz. To však ještě netušil, jak krutý k němu osud bude.

Lékaři u Gotta nejprve objevili poruchu krvetvorby, která o něco později přešla v akutní leukémii. V září Mistr oznámil, jakou nemocí trpí, první říjnový den pak chorobě podlehl. Školou povinné dcery Charlotte a Nelly tedy k oltáři nepovede.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Charlotte Gottová