Maminka Ewa Farna: Dojemné gesto a nečekaná slova o lásce!

Ewa Farna 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. října 2019 11:21 | Aktualizováno: 22. října 2019 13:46

Zpěvačka Ewa Farna se nedávno stala maminkou. Už když byla těhotná, dostávala řadu nabídek na spolupráci a propagaci, jenže se rozhodla využít jen jednu! A to takovou díky které bude moci pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují!

„Když jsem oznámila, že jsem těhotná, sesypaly se nabídky na reklamy (těhotenská móda, dětská výbavička, autosedačky, kojící podprsenky, atd),“ zavzpomínala zpěvačka na dobu, kdy oznámila, že bude mít miminko.

A i když byla za nabídky vděčná, jedním dechem dodává, že dlouho přemýšlela, jak k tomu má přistoupit – už jen proto, že si pečlivě střeží své soukromí. „98% nabízených spoluprací nerealizujeme, když už něco doporučuju, tak na základě jistoty a přesvědčení, že tady nezneužívám důvěru skoro půl milionu lidi, co se rozhodli mě sledovat,“ vysvětluje Ewa Farna.

Je totiž přesvědčená, že musí mít s produktem nebo službou, kterou propaguje, osobní zkušenost. A nejinak tomu bylo i v případě nabídek na propagaci dětských věcí. „Mou podmínkou ve výjimečné reklamní spolupráci v “dětské tematice” bylo: rozumně využít hodnotu tohoto postu!“ popisuje Ewa.

I proto se rozhodla podpořit ty, kteří to potřebují. „A tak spolu s @vandastoreoriginal předáváme tyhle nádherné kočárky (sama jsem testovala tuto značku pár měsíců a největší spokojenost) pěstounským rodinám, které se starají o děťátka, která buďto dočasně nebo trvale nemají rodiče..... Díky pěstounům tyhle křehký bytůstky dostávají potřebnou náruč, pozornost i lásku,“ píše na sociálních sítích Ewa Farna.

„Čtyři kočárky už byly předány, pátý pošleme tomu, kdo ho nejvíc potřebuje na základě příběhu z Vašeho okolí. Napište mi do zpráv, kdo podle Vás by takový úžasný kočárek potřeboval nebo si ho proste zasloužil,“ vyzvala své příznivce mladá zpěvačka.

„Obrovské podekování patří Vandě, že do tohoto typu spolupráce se mnou šla. Máte velké srdce a jsem ráda, že jsme dokázali, že jedním postem lze udělat tolik dobra,“ pochvaluje si mladá maminka.

Témata: Ewa Farna děti pěstounská péče