Onder a Hunčárová ze StarDance: Stará láska nerezaví?!

Jan Onder (tanečník) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 11:17

V minulosti si Jan Onder a Lucie Hunčárová moc rozuměli, pak se ale jejich cesty rozešly, za což tak trochu mohla taneční soutěž StarDance. Teď k sobě ale oba tanečníci opět hledají cestu.

Tanečníci Jan Onder a Lucie Hunčárová jsou spolu neodmyslitelně spjatí nejen díky StarDance, pojí je především fakt, že jsou bývalými životními partnery. A jak se říká, stará láska nerezaví, což se názorně ukázalo o uplynulém víkendu, kdy se oba sešli právě na druhém pokračování letošní řady populární taneční soutěže.

Podle serveru blesk.cz se v sobotu pozdravili polibkem na tvář, dokonce spolu laškovně zatančili několik kroků. Vypadá to tedy, že dávná osobní křivda je konečně odpuštěna. Nepřekvapí, že k ní došlo také kvůli televizní show.

V osmé řadě byl totiž Hunčárové přidělen italský kuchař Emanuele Ridi. Původně čistě pracovní vztah nakonec přerostl do osobní roviny, když se do sebe oba zakoukali. Koncem letošního července ale oznámili rozchod.

Nezadaný je momentálně i Onder, který rozchod s Hunčárovou těžce nesl. Pak si ovšem našel herečku Lumíru Přichystalovou, ani jim to ovšem nevydrželo. „Je to pravda. Už spolu nejsme,“ přiznal počátkem září serveru expres.cz.

Témata: Jan Onder (tanečník) Lucie Hunčárová StarDance