Bertramka připravena na návrat? Ivana Gottová…

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 10:03 | Aktualizováno: 22. října 2019 14:23

Připravuje se rodina zpěváka Karla Gotta na návrat do vily na pražské Bertramce, která byla v posledních týdnech v obležení fanoušků? Objevují se indicie, které nasvědčují tomu, že se tam Ivana Gottová možná již brzy ukáže.

Zatímco dědická válka o Gottovu vilu na Bertramce tak trochu vyšuměla do ztracena, když Dominika Gottová odmítla podepsat slova manžela, který si jí přál pro sebe a svou ženu, domek se minulý týden začal poprvé od chvíle, kdy v něm Karel Gott (†80) naposledy vydechl, probouzet k životu.

Ivana Gottová a její dcery dům opustily dříve, než se národ o úmrtí Mistra dozvěděl a v sousedství začalo vznikat pietní místo. Skrývat se měly v nemovitosti podnikatele Leona Tsoukernika, zdali je tomu tak dosud, ale jasné není. Objevují se však informace, že se možná blíží návrat na Bertramku.

Nasvědčovalo by tomu i dění minulého týdne, kdy do vily zavítaly hned dvě osoby. Na obhlídce byl nejprve záhadný muž, kterého poté následovala neméně tajemná žena. Spekulovalo se, že je na průzkum terénu poslala zdrcená vdova.

Oba bezpochyby informovali rodinu, co se na místě děje, tedy že fanoušků zpěváka, kteří mu přicházejí zapálit svíčku, přece jen konečně ubývá. Podle serveru ahaonline.cz je proto dost dobře možné, že se doba, kdy Ivana s dcerami přebývá jinde, chýlí ke konci. Tak uvidíme…

Témata: Ivana Gottová Karel Gott