Jaromír Jágr ve svém živlu: Plekance popichoval Vondráčkovou!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. října 2019 9:24 | Aktualizováno: 21. října 2019 13:11

Zapomněl, že Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková už dávno netvoří pár? Jaromír Jágr na sociální síti popichoval svého kamaráda z hokejových kluzišť před vzájemným zápasem, využil k tomu přitom jeho někdejší partnerku.

Ve 47 letech stále válí na ledových kluzištích, mimo ně se ale Jaromír Jágr občas chová jako puberťák, který se neodpustí nějaký ten vtípek. Terčem jednoho z nich se stala Lucie Vondráčková, tentokrát si ovšem s pomocí herečky a zpěvačky vystřelil z Tomáše Plekance. Ten byl přitom s Vondráčkovou donedávna na nože.

Hokejová legenda zavtipkovala v souvislosti s blížícím se utkáním kladenských Rytířů s Kometou Brno, kde letos válí Plekanec. Ještě loni přitom oba byli spoluhráči v prvně jmenovaném manšaftu, a tak není divu, že dochází k vzájemnému špičkování.

Jágr ho pojal po svém, když na svůj Instagram umístil pozvánku na vzájemný zápas doplněnou o jeden z hitů Vondráčkové s názvem Vítr. „Pleky, těším se na tebe, ale sám víš, že u nás nefouká, na Kladně mrzne!“ dodal k tomu.

Vondráčková a Plekanec naštěstí před nedávnem oznámili, že vzájemné spory už vyřešili. Hokejista má s herečkou a zpěvačkou dva syny, momentálně se těší na dalšího potomka s novou životní partnerkou.

Témata: Jaromír Jágr Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková