Milan Drobný měl tušení: Karel Gott (†80) mi podal ruku a řekl…

Milan Drobný, český zpěvák a producent. 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 18:58 | Aktualizováno: 26. října 2019 9:37

Karel Gott a Milan Drobný si ještě letos vyměňovali ostré vzkazy prostřednictvím médií, po smrti prvního jmenovaného se však situace uklidnila. Drobný teď dokonce promluvil o jejich posledním společném setkání.

Leckoho překvapilo, jak se vdova Ivana Gottová dokázala po smrti manžela povznést nad spory s jeho dlouholetým kamarádem Milanem Drobným, když ho pozvala na zádušní mši. I on začal mluvit smířlivěji. Takhle kupříkladu komentuje jejich poslední společné setkání.

„Šlo o setkání u něj doma, pak už jsme spolu nemluvili. Myslím si, že to pozvání bral jako rozlučku se mnou,“ prohlásil zpěvák pro extra.cz. Měl prý tušení, že s jeho přítelem to začíná být opravdu vážné.

„Vytušil jsem to z jeho chování. Říkal mi: ‚Tak ti podávám ruku, nevím, kdy si ji ještě třeba dáme.‘ To prozrazovalo všechno,“ vysvětlil Drobný, co ho přesvědčilo. Na zprávu o úmrtí kamaráda přesto připraven nebyl.

Karel Gott podlehl akutní leukémii počátkem října. „Ráno mi to volal kapelník a já z toho byl úplně v koncích. Když se s někým takovým znáte od školy a navíc když trval na tom, že do Semaforu půjde jedině se mnou, jinak ne, o čemž vypráví i pan Jiří Suchý, když s ním trávíte tolik času a víte, jaká to byla čistá duše, tak je to o to horší,“ dodal Mistrův dlouholetý známý.

Témata: Milan Drobný Karel Gott