Proč právě Ivana Gottová? Mistrův podřízený ví, čím zaujala!

Gottová, Ivana 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 17:04 | Aktualizováno: 22. října 2019 9:05

Proč jsem to nebyla já, říká si bezpochyby spousta žen při pohledu na Ivanu Gottovou, jedinou ženu, která dokázala dostat Karla Gotta k oltáři. Zpěvákův někdejší spolupracovník teď vysvětlil, čím vlastně Ivana zaujala.

Stovky žen se někdy dostaly do přízně zpěváka Karla Gotta (†80), který byl vyhlášeným milovníkem. Jen jedné se ovšem povedlo ho dovést až k oltáře. Blízký spolupracovník Mistra nyní vyslovil svůj názor, proč to dokázala právě Ivana Gottová.

Někdejší tajemník Jan Adam se domnívá, že za tím stál fakt, že se Ivana z Gotta neposadila na zadek. „Když je kdysi seznámila bývalá Miss Monika Žídková, Ivana dala Karlovi schválně špatné telefonní číslo,“ připomněl v rozhovoru na webu blesk.cz.

Gott byl podle jeho názoru do té doby zvyklý, že když šel s jakoukoliv partnerkou do společnosti, šel nejdřív on a až pět kroků za ním žena. „Taková Ivana nebyla. K tomu mu dávala dost najevo, že se jí nijak zvlášť nelíbí hudba, kterou dělá,“ zavzpomínal Adam.

„Prostě se z něj neposadila na zadek, což je, jak známo, největší afrodiziakum. Některé ženy to s chlapama umí a ona je bezesporu jednou z nich. Karel ji miloval a já nepochybuju, že ona jeho vlastně taky,“ dodal tajemník na závěr.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott