Karel Gott (†80): Nejstarší dceru Dominiku vydědil už dávno!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 15:53

Prostřednictvím médií se Dominika Gottová zapojila do války o dědictví po zesnulém tatínkovi, objevují se ovšem překvapivé informace. Karel Gott prý už před lety rozhodl, komu vila připadne.

Uprostřed války o dědictví po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) se v médiích objevila nečekaná informace. Podle serveru ahaonline.cz Mistr vydědil nejstarší dceru Dominiku Gottovou už dávno, když jí bylo 11 let. Vše souvisí s jednou nemovitostí spjatou s Gottem.

Nejde o Bertramku, ale o rodinnou vilu v Jevanech. Za minulého režimu ji od zpěváka koupil kontroverzně vnímaný podnikatel Miroslav Provod, dům ovšem zůstal napsaný na Gotta. Jak se však ukázalo, nebylo to nejlepší řešení.

„Až po Karlově autonehodě v roce 1984, kdy boural na cestě z Mnichova, jsme si řekli, že kdyby se mu něco stalo, tak dům připadne jeho dceři Dominice, a tím bych přišel o spoustu peněz,“ cituje zmíněný server Provodova slova pro Seznam.

Gott si to prý rovněž uvědomil a nechal u notáře sepsat prohlášení, že uznává pohledávku ve výši hodnoty jevanského domu. „Oficiálně jsem ale vystupoval jako jeho správce. O tom, že mi dům patří, věděli jenom naši společní přátelé, právníci a rodina,“ vysvětlil Provod, jak to s oním „vyděděním“ Dominiky vlastně bylo.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová