DĚDICKÁ VÁLKA o Bertramku vrcholí: Tady je celá pravda!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 14:37 | Aktualizováno: 22. října 2019 23:07

Dědická válka o legendární vilu zesnulého zpěváka Karla Gotta na pražské Bertramce vrcholí. Spor, který rozpoutal finský manžel Dominiky Gottové, došel k rozuzlení. Jak se nakonec vše vysvětlilo?

Vila na Bertramce se v tomto týdnu začala probouzet k životu, nejprve do ní zavítal záhadný muž, kterého následovala neméně tajemná žena. Vdova Ivana Gottová a dcery Charlotte a Nelly se ovšem stále zdržují jinde. Otázkou je, zdali se vůbec budou moci vrátit domů. Nemovitost si totiž začal nárokovat někdo jiný.

Konkrétně to byl finský manžel zpěvákovy nejstarší dcery Timo Tolkki. Dominika Gottová měla hodně co vysvětlovat poté, co její muž všechny zaskočil tvrzením, že v rámci vyrovnání žádá vilu, nebo peníze.

„To, co dělá můj manžel, je jedním z důvodů naší právě vrcholící manželské krize,“ cituje server ahaonline.cz slova Dominiky, která se od manžela distancovala. Dědickou válku o tatínkovu vilu na Bertramce rozpoutat nehodlá.

„Rozhodně nechystám žádnou žalobu. Počkám na klasické dědické řízení,“ vzkázala dcera Slavíka, která má obavy, že by kvůli vyjádřením Tima mohlo dojít k rozkolu v rodině. „Bojím se, aby ty Timovy řeči nezhoršily naše vztahy s Ivanou,“ dodala.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová Timo Tolkki Karel Gott