Prachař a Dvořáková přistiženi: POPRVÉ SPOLU!

Jakub Prachař 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 12:46 | Aktualizováno: 21. října 2019 10:04

Je to potvrzeno! Jakub Prachař a Denisa Dvořáková byli poprvé přistiženi společně na veřejnosti a měli u toho neméně hvězdný doprovod. Kde a s kým lidé herce a topmodelku viděli?

Rozvodová sága manželů Prachařových nabírá v posledních dnech na obrátkách, do sporů totiž začala zasahovat třetí osoba. Jakub Prachař si podle všeho našel novou známost, elitní topmodelku Denisu Dvořákovou, což jeho manželka nese poměrně nelibě.

Tábor fanoušků Agáty Prachařové se rázně ozval, Prachař a Dvořáková si z toho evidentně moc nedělají. Objevují se spolu na veřejnosti a je jim jedno, jestli je někdo uvidí. Není žádné překvapení, že už se to stalo.

Umělec a modelka byli podle serveru extra.cz přistiženi fotografy v luxusní restauraci v Praze na společné večeři. Doprovod jim u jednoho stolu dělali moderátor Libor Bouček s manželkou Gabrielou, kterou pojal za ženu teprve v létě.

Bouček bezpochyby doufá, že jeho vztah dopadne lépe než kamarádovo manželství. Herečka Veronika Žilková nedávno prozradila, že se její dcera Agáta s Prachařem opravdu rozvádí.

Témata: Jakub Prachař Denisa Dvořáková (modelka)