Lucie Bílá o smrti Gotta (†80): Tohle ještě nikde nezaznělo!

Lucie Bílá a Karel Gott 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 12:10 | Aktualizováno: 20. října 2019 23:27

Mnoho lidí to zaskočí, ale o Karlu Gottovi po jeho smrti opravdu ještě něco nezaznělo. Lucie Bílá si jedno tajemství dlouho nechávala pro sebe, po dvou týdnech se ho ale rozhodla všem lidem prozradit.

Za více než dva týdny, které uplynuly od smrti legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) se napsalo mnohé, člověk by řekl, že asi úplně všechno. Lucie Bílá se ovšem nyní přihlásila o slovo s tím, že řekne něco, co ještě opravdu nezaznělo.

Populární zpěvačka, která měla k Mistrovi blízko nejen díky hudbě, svědčí o tom fakt, že zpívala na zádušní mši ve svatovítské katedrále, poukázala na zajímavý fakt. „Víte, co je zvláštní? To, že nás Kája opustil přímo na Mezinárodní den hudby!“ cituje její slova server ahaonline.cz.

„Nikde se o tom nepsalo,“ posteskla si Bílá, která to nyní napravila. „ S Karlem odešla etapa života, která se nevrátí,“ pokračovala a vzápětí si vypomohla dojemným citátem jedné slavné osobnosti.

„Matka Tereza kdysi řekla krásnou větu: Nebojujme proti válce, ale oslavujme mír. Teď máme všichni v sobě smutek, ale musíme žít. A ano, i když je nám smutno, vím, že život musí jít dál. Není to poprvé, co jsem se s takovou situací musela vyrovnat,“ dodala zpěvačka.

Témata: Lucie Bílá Karel Gott