Karel Gott (†80) a druhá máma: Idyla skončila obviněním z krádeže!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 10:52

Dlouhá léta se o Karla Gotta starala dáma, kterou spousta lidí z okolí zpěváka označovala za jeho druhou maminku. Idylický vztah mezi ní a Mistrem přišel poté, co si Gott konečně našel manželku.

Po smrti rodičů se o Karla Gotta (†80) dlouhá léta starala Jaromíra Jandová, kterou lidé z okolí zpěváka titulovali jako jeho „druhou maminku“. „Byl jako můj syn, celý život jsem se tak k němu chovala,“ cituje slova Jandové server expres.cz. Příchod Ivany Gottové ale jejich vztah zásadně poznamenal. V roce 2007 přišla výpověď.

Podle zmíněného webu se tehdy objevily zvěsti, že ji Ivana obvinila z krádeže. Zdroje z okolí páru tvrdily, že ji Gottova partnerka nařkla z ukradení svetru za pět tisíc. Právě proto měla být spolupráce s Jandovou ukončena. Mistr se jí ovšem tehdy zastával.

„To, že by paní Jandová byla zlodějkou, to je absolutní lež, na tom není pravdy vůbec nic. Ani jediný halíř se mi nikdy za těch čtyřicet let neztratil. Úplná lež jako věž je to, já ani Iva bychom nikdy nevyslovili, že nám něco ukradla,“ řekl dle serveru redakci Pestrého světa.

Rozcházet se měli v dobrém, Gott slíbil, že bude Jandové posílat dvě třetiny platu i nadále. Slib ale nedodržel. „Peníze mi posílal, ale už asi tak tři roky ne. Vysvětlili mi, že jejich dvě malé dcerky chodí na drahé školy a já mám přece děti, které se mohou postarat,“ prozradila později dáma, která se smířila s tím, že se s Gottem už nikdy neuvidí.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová