Leoš Mareš: KONEC hvězdného moderátora?!

Leoš Mareš 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 8:59 | Aktualizováno: 22. října 2019 11:06

Blíží se konec hvězdného moderátora v branži. Leoš Mareš podle všeho nebude moderovat další řadu SuperStar. Od televize, která talentovou soutěž vysílá, přitom dostal nabídku, která se neodmítá.

S moderováním talentových soutěží, mezi které se řadí i SuperStar, byl Leoš Mareš odjakživa neodmyslitelně spjatý, skoro stejně jako s uváděním ranní show na jednom z tuzemských rádií. Teď to ale na první pohled vypadá, že budoucnost hvězdného moderátora je ve hvězdách.

Blížící se další řadu soutěže totiž Mareš moderovat nebude. „Tak je to tutovka, Nova už podepsala Leoše Mareše. Tentokrát ale nebude moderovat,“ prozradil zasvěcený člověk serveru extra.cz. Naprázdno tedy Leoš nevyjde.

Kromě Paľa Habery, stálého a dlouholetého člena poroty, se má sestava poroty v nové řadě zcela obměnit. Po angažování Mareše jsou tedy stále volná dvě místa, jejichž obsazení je zatím nejasné.

„Leoše Mareše jsme si vybrali z jednoduchého důvodu. Diváci ho mají rádi a navíc perfektně rozumí šoubyznysu. Je pohotový a vnese do toho víc legrace z jiné strany, než z jaké jsme zvyklí,“ komentoval volbu moderátora zdroj zmíněného serveru.

Témata: Leoš Mareš