Karel Gott (†80) žije: Sociální sítě jsou důkazem!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 20:38

Z úst blízkých přátel Karla Gotta už několikrát zaznělo, že nevěří tomu, že Mistr již není mezi námi. Fanoušci mají podobně rozporuplné pocity. Instagramový profil zpěváka chvílemi působí dojmem, že je Gott stále naživu.

Ani po více než dvou týdnech nechtějí někteří fanoušci Karla Gotta (†80) uvěřit, že legendární zpěvák odešel. Řada příznivců využila minulý týden v pátek možnosti se s ním rozloučit na pražském Žofíně. 

Pod posledním příspěvkem Mistra na Instagramu, který doprovázela fotka Gotta u počítače doma na Bertramce, se neustále objevují další komentáře. V tuto chvíli už se jejich počet blíží 12 tisícům. Jedním z nejnovějších je následující vzkaz.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Právě si pročítám vaše další překrásné vzkazy a přání a mám z nich ohromnou radost. Děkuji vám za podporu.❤️

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Zář 17, 2019 v 10:11 PDT

"Moc mi chybíte, Karle. Nebyl den, kdy bych nebrečela... Žila jsem celých 38 let vašimi písněmi, moje devítiletá dcera Vás zbožňuje stejně tak a také to oplakala," vzkazují Karlovi do nebe matka s dcerou. Jiní diskutující ovšem vracejí podobné bláhové snílky na zem.

"Dnes jsem u silnice viděla plakát na nějakou hudební akci. A stálo tam i Vaše jméno. Na chvíli se mi zastavilo srdce... Třeba.... Ale pak jsem si vzpomněla na Váš Už z hor zní zvon, jak se rozléhá chrámem Svatého Víta.... A tu smutnou realitu kolem. Už navždycky jen z reprodukcí," píše fanynka. Ke Gottovi podobně promlouvají i další příznivci. Komentářů tak pod příspěvkem bude bezpochyby přibývat. 

Témata: Karel Gott