Vlaďka Erbová: Nevídaný trapas na veřejnosti! Ukázala…

Vlaďka Erbová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 18:33 | Aktualizováno: 20. října 2019 14:02

Tohle si za rámeček nedá. Modelka Vlaďka Erbová, jejíž krásu obdivuje spousta lidí nejen na sociálních sítích, vyrazila na veřejnost v oděvu, který odhaloval víc, než měl. Je z toho ukázkový trapas.

Jako by těch starostí neměla Vlaďka Erbová dost. Stačí připomenout nedávný rozchod s hokejistou Michalem Gulašim, stěhování z Brna do Mostu nebo soudy s exmanželem kvůli výživnému. Naštěstí šlo tentokrát spíše o úsměvnou věc.

„Když se daří, tak se daří. Kouká mi celý den zadek,“ komentovala Erbová na síti fakt, že díra na džínách odhalila něco, co neměla. Řadě fanoušků zveřejněním trapasu, který se odehrál na veřejnosti, zlepšila náladu.

Jeden z příznivců se neostýchal a modelky se přímo zeptal, kdo si díry všiml první. „Moje klientka,“ přiznala Erbová, že ona sama na vadu na kráse nepřišla. Zákaznice se dočkala pochvaly. „Úplně vidím váš vyděšenej obličej, ale tak stávají se horší věci,“ reagovala jedna z diskutujících.

Některé ženy ale vyslovily názor, že Vlaďka se neměla za co stydět. „Já mít vaši figuru, chodím celá nahá,“ zaznělo na adresu modelky, která se příště nejspíš pořádně podívá, co si na sebe obléká.

Témata: Vlaďka Erbová