Drobný si nedá pokoj? Karel Gott (†80) a slova o EUTANÁZII!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 17:56 | Aktualizováno: 19. října 2019 20:39

Milan Drobný poutal v posledních měsících pozornost hlavně vyjádřeními o Karlu Gottovi, která se rodině zpěváka vůbec nelíbila. Je otázkou, co řeknou na jeho nejnovější slova. Drobný totiž v souvislosti s Mistrem mluví o eutanazii.

Byli celoživotní přátelé, ovšem v posledních měsících si Karel Gott (†80) a Milan Drobný mnoho věcí vyčítali, šlo především o mediální výstupy druhého jmenovaného. Přesto dostal Drobný pozvánku na zádušní mši, když Gott počátkem tohoto měsíce zemřel. Pro jeho kamaráda to byla velká rána.

„Ještě dnes jsem bolavej. Vůbec jsem nečekal, že mě jeho smrt takhle zasáhne,“ přiznal extra.cz s tím, že mu Karlova smrt zvýšila tlak takovým způsobem, že si ho chtěli lékaři nechat v nemocnici. O svém celoživotním parťákovi pak prohlásil, že je hrdina.

„A to v tom, že na sobě udělal eutanazii. Už se odmítl léčit. Zjistil, že už by byl dál všem na obtíž, a chtěl, aby si ho všichni, kdo ho měli rádi, rodina, pamatovali v co nejlepším světle. To je obrovské hrdinství,“ konstatoval Drobný.

K mediální válce s Gottovými se moc vracet nechtěl, srdečně poděkoval za „unikátní pozvánku“, kterou si schoval. Podle Drobného nakonec zvítězil zdravý rozum. „Nemám potřebu útočit na nikoho. Šlo o blbě položené otázky, které se pak překroutily. Války nestojí za to,“ vzkázal na závěr.

Témata: Karel Gott Milan Drobný