Ivana Gottová v rozpacích: Na síti řádí falešná vdova!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 16:45 | Aktualizováno: 20. října 2019 10:11

Ivana Gottová má starostí až nad hlavu, teď se ale potýká s dalším velkým problémem. Na sociálních sítích se za ní vydává tajemná osoba, která prozrazuje údajné plány rodiny Gottových do budoucna.

Lidé kroutí hlavou nad tím, kdo má tohle zapotřebí. Na sociálních sítích se objevila falešná vdova po Karlu Gottovi (†80). Záhadná osoba se vydává za manželku zesnulého zpěváka a odpovídá na palčivé otázky, které v těchto dnech zajímají celý národ. Odpovědi se týkají především rodinné budoucnosti.

Po smrti Mistra se v éteru objevily spekulace, že Ivana Gottová s oběma dcerami přemýšlí o stěhování do zahraničí, konkrétně na Floridu. „Možná natrvalo a možná taky ne. Dcerky se chtějí vrátit do Čech. Ale já se vracet nechci,“ píše prý člověk vydávající se za vdovu.

Ačkoliv je všeobecně známo, že Ivana Gottová o zájem médií – zvlášť v těchto dnech – moc nestojí, někteří lidé podvodníka (či podvodnici) podporují. Celou záležitost proto okomentovala mluvčí Gottovy rodiny.

„Facebookový profil je falešný. Včetně lživé informace o Floridě,“ potvrdila novopečená maminka Aneta Stolzová serveru extra.cz.

Témata: Ivana Gottová