Hvězda Ulice Kadeřávková přestřelila: Fanouška častovala tímto slovem!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 13:13

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Anna Kadeřávková tentokrát šlápla pořádně vedla. Na sociální síti se pustila do sporu s jedním z fanoušků, situaci ale neunesla a na jeho adresu použila pořádně ostré slovíčko.

Jak už vás stars24.cz informoval, oblíbená televizní herečka Anna Kadeřávková představila fanouškům nového partnera, o kterém se spekulovalo už delší dobu. Na instagramu se pochlubila snímkem, který ji zachycuje ve vášnivém objetí v bazénu s rapperem Strapem.

Protože má teď oči jen pro něj, zapomněla na jednu důležitou povinnost, kvůli čemuž se dostala do křížku s jedním z fanoušků. Na sociální síti propagovala produkt, ale zapomněla příspěvek řádně označit jako reklamu. „Ze zákona musí být reklama viditelně označená. Tady mi to jaksi chybí,“ upozornil ji příznivec.

Místo poděkování se v odpovědi dočkal jen urážek. „V komentáři píšu, že pračku DOSTANU. Nechybí to tam, to ty jseš retard,“ odvětila Rozina ze seriálu Ulice. Fanoušek se poté celkem logicky ozval.

„Cože? To ty jseš retard? To je jako vážně odpověď dospělé osoby, která svým chováním a vystupováním ovlivňuje masy lidí? Označení reklamy v textu chybí. Zákon jasně ukládá, jak to má být označeno. A slovíčko „dostanu“ to vážně není. Zkuste si, Aničko, vydechnout, nadechnout se a odpovědět znovu. Třeba s omluvou a napravením svého činu připsáním informace, že se jedná o placený komerční příspěvek,“ vzkázal herečce.

Témata: Anna Kadeřávková