Hana Krampolová konečně venku z léčebny: Jiří se neubránil dojetí!

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 11:22

Hana Krampolová konečně mohla v doprovodu manžela Jiřího Krampola opustit léčebnu, kde se pod dohledem odborníků snaží vyléčit z několika závislostí, které si vypěstovala v uplynulých letech. A setkání to bylo velice dojemné.

Na vycházku z bohnické léčebny, kde se jí odborníci snaží zbavit hned několika závislostí, se Hana Krampolová těšila už minulý týden. Tehdy se chtěla jít do svatovítské katedrály rozloučit se zpěvákem Karlem Gottem (†80), ale vše zhatily zdravotní potíže jejího muže. Tentokrát si mohli vše alespoň částečně vynahradit.

Oblíbený bavič Jiří Krampol svou ženu vyzvedl a vzal ji na oběd, logicky přitom neskrýval nadšení. „Mám obrovskou radost, že se mi vrací. Konečně má normální ženské starosti,“ cituje ho server blesk.cz.

Hanku přitom dlouhodobě trápilo nechutenství, dnes jsou ale takové potíže minulostí. „Moc mi chutná, hlavně omáčky. Ale mám obavy, že jsem ztloustla moc,“ řekla webu Krampolová, která nyní váží přes 60 kilogramů.

Populární herec a moderátor je kvůli tomu moc vděčný lékařům, kteří se o jeho ženu starali. „Strašně rád bych všem poděkoval. Dokázali opravdu Haničce pomoct. A navíc se chovali velice lidsky,“ dodal Krampol. Léčba ale ještě není zcela u konce.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol