Ivana Gottová a válka o dědictví: Baví se s Dominikou?

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 10:40 | Aktualizováno: 20. října 2019 13:24

Ivana Gottová musela být pořádně rozčarovaná, když se dozvěděla, že manžel Dominiky Gottové, nejstarší dcery Mistra Karla Gotta, žádá velkou část dědictví. Baví se teď vůbec obě dámy mezi sebou?

Mediálně vedenou válku o dědictví po Karlu Gottovi (†80) rozpoutal jeho finský zeť Timo Tolkki, když se přihlásil o dva miliony eur, nebo slavnou vilu na Bertramce. Udělal to ovšem bez vědomí manželky Dominiky Gottové, nejstarší dcery Mistra. Ta se nyní celkem logicky obává rozkolu v rodině.

Přesto se rozhodla, že s vdovou Ivanou Gottovou kvůli celé záležitosti komunikovat nebude. Po svých předchozích vyjádřeních do médií totiž předpokládá, že se vlastně vše vysvětlilo. Otázkou je, zdali by nebylo lepší to udělat osobně.

„Ivaně jsem nevolala, přemýšlela jsem nad tím, ale vlastně není důvod. Stejně jako Timo řekl do médií ten nesmysl se soudy, já to prostřednictvím Blesku vysvětlila,“ cituje Dominiku server blesk.cz.

Vzápětí se ještě omlouvala tím způsobem, že připomněla své osobní problémy. „Jen málokdo si umí představit, jaké to je žít s člověkem, který trpí maniodepresemi. Momentálně se mi podařilo sehnat práci a nemám v plánu se jí vzdát,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Timo Tolkki