Jan Rosák: INFARKT přímo za volantem!

Rosák, Jan

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 9:22 | Aktualizováno: 20. října 2019 17:42

Moderátor Jan Rosák má za sebou nepříjemný zdravotní problém. Oblíbenou televizní tvář zradilo srdce, navíc ve chvíli, kdy seděl za volantem automobilu. Jak dramatická situace dopadla?

Musí zvolnit! Oblíbeného moderátora Jana Rosáka zradilo zdraví, a to na jednom z nejnevhodnějších míst, jaké si dokážete představit. Legenda televizní zábavy popsala hrůzný zážitek pro blesk.cz.

„Ano, je to to pravda! Postihla mě srdeční příhoda. Zrovna jsem řídil auto a najednou se mi zatmělo před očima,“ vylíčil Rosák inkriminovanou situaci. Naštěstí s ním ve voze právě seděla blízká osoba. „Má paní mě okamžitě převezla do nemocnice,“ doplnil.

Tam si vyslechl od odborníků nejen diagnózu, ale také to, v čem bude spočívat jeho léčba. Lékaři mu nařídili, aby zvolnil a více relaxoval. „Bude to těžké, ale nezbyde než pány doktory v tomto případě poslechnout,“ řekl serveru blesk.cz.

Pořadu na televizních obrazovkách se přesto nehodlá vzdát. „Naštěstí kvůli tomuto natáčení nemusím nikam daleko dojíždět, takže je to vlastně takový relax,“ konstatuje Rosák. I televizní stanice potvrdila, že natáčení nijak ohroženo není.

Témata: Jan Rosák