Agáta Prachařová: DRSNÝ VZKAZ Jakubově nové holce!

Agáta Prachařová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 8:58 | Aktualizováno: 20. října 2019 16:23

Agáta Prachařová si nakonec neodpustila rýpnutí do Denisy Dvořákové, která je podle všeho novou známostí jejího manžela Jakuba Prachaře. Modelka a moderátorka se do své kolegyně ostře pustila.

Včera to konečně prasklo, Jakub Prachař má podle všeho novou známost. Jak vás stars24.cz informoval, má jít o modelku Denisu Dvořákovou. Herec a moderátor měl přitom doma její kolegyni Agátu Prachařovou, která projevila lítost nad tím, co se stalo. Dvojnásobná maminka totiž věřila, že se vše urovná.

Agáta se nakonec rozhodla prostřednictvím médií poslat vzkaz adresovaný samotné Dvořákové. „Jakub je stále můj manžel a otec dětí. Slečna by na to měla brát zřetel a možná se porozhlédnout po někom bez rodiny,“ sdělila serveru expres.cz.

Vzápětí pronesla další ostrá slova. „Ale rozumím jí. Když jí utekl manžel s jinou, tak si nyní asi zlost vybíjí na mně a mých dětech. Nevím, proč se mstí nám,“ dodala Prachařová.

Narážela tak na fakt, že Dvořáková zatím štěstí v lásce neměla. Letos se jí po pouhých třech letech rozpadlo manželství s fotbalistou Martinem Hromkovičem, kterého sbalila švýcarská tenistka Belinda Benčičová. Dvořáková rozvod potvrdila a začala se poohlížet po někom jiném. A našla právě Jakuba.

Témata: Agáta Hanychová Denisa Dvořáková (modelka) Jakub Prachař