Vítěz StarDance Pavel Kříž drsně účtuje: Soutěž NENÍ O TANCI!

Kříž, Pavel

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2019 15:29 | Aktualizováno: 19. října 2019 11:37

Pavel Kříž se stal vítězem čtvrté řady populární soutěže StarDance. Jak ale nyní tvrdí, ve skutečnosti nejde o taneční klání!

Největšími favority desáté řady taneční soutěže StarDance jsou podle bookmakerů bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (4:1 - 5,5:1) a herec Matouš Ruml (4,5:1 - 6:1). Jde na ně také většina sázek, i když jejich objem je nízký.

Soutěž letos nemá vyloženého outsidera, nejmenší šance na výhru mají podle bookmakerů rybář Jakub Vágner, zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X a spisovatelka Radka Třeštíková.

Čím to je ale dáno? Už z kurzů je jasné, že v soutěži nejde pouze o tancování, což ostatně potvrdil i sám Kříž. Ten se domnívá, že velkou roli hrají i jiné věci.

"Ta soutěž není tak moc o tanci, ale sympatiích publika. Nikdo nemůže odhadnout, jak na tom u diváků bude. A já určitě netancoval nejlíp. Ale měl jsem skvělou taneční partnerku Alici Stodůlkovou, která byla velmi trpělivá a uměla mi vše dobře vysvětlit," řekl podle Aha v magazínu Téma. 

"Když do toho půjdete, dělejte to s nasazením. Já jsem opravdu trénoval tak tvrdě, jak jsem jen dokázal. Snažil jsem se tancovat co nejlíp a užívat si to. Hlavně ty závěrečné tance při přímém přenosu. To mě bavilo," dodal.

Témata: StarDance Pavel Kříž