Leoš Mareš, Karel Šíp a Jan Kraus? Jaromír Soukup ÚČTUJE S MODERÁTORY!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2019 14:25 | Aktualizováno: 19. října 2019 15:35

Jaromír Soukup se vůbec poprvé vyjádřil k některým českým moderátorům. Prozradil například, co si myslí o Janu Krausovi nebo Leoši Marešovi.

"Já k němu nemám skoro žádný vztah, viděl jsem ho dvakrát v životě. Jednou jsem s ním hovořil v nějaké restauraci ohledně vydávání časopisu Kraus magazín. To jsem tenkrát odmítl, později to vydával někdo jiný a poměrně rychle to zaniklo. Pak jsem ho viděl na narozeninách Karla Gotta před pěti lety a to je asi vše," řekl v pořadu Volejte a pište šéfovi.

"Nikdy jsem s ním vlastně ani pořádně nemluvil, vyjma té schůzky o časopisu, a ta byla velmi formální. Mně pan Kraus nevadí, má svůj styl. Když se se mnou kočkuje na dálku, tak mi to nijak zvlášť nevadí. Vadilo mi to jednou, když se snažil vyšťourat z Kateřiny Brožové nějaké pikantnosti o mně. No, ale i to jsem přešel. Takže tak. Kdepak, já nehodlám s panem Krausem válčit," dodal.

Přesto si neodpustil rýpnutí. "Má opravdu docela slušnou sledovanost a ten pořad funguje, lidi ho mají rádi a je to jeden z pořadů, kdy diváci jdou za moderátorem. Kdy čekají, co udělá moderátor, který není závislý na hostech. To není jednoduché. Pokud jste průměrný moderátor nebo se držíte zpátky a necháte to na hostech, tak to většinou nefunguje. Najít výrazného moderátora, který dokáže zaujmout diváky a ještě vyjde s hosty, je obdivuhodné. A to se Krausovi relativně povedlo," uvedl Soukup podle Sedmičky.

Soukup se ale vyjádřil i k dalším moderátorům. "Samozřejmě, nedostižným vzorem je pan Šíp se svou Všechnopárty. To je mimořádný pořad s mimořádnou oblibou, stejně jako je mimořádný pan Šíp. Takže já budu klidně rýpat do Krause, ale do pana Šípa, to ode mě neuslyšíte. To je geniální pořad a všichni, kdo zkoušeli podobnou show, taky brzy skončili," uvedl.

"Ať to byl Leoš Mareš, nebo teď jsem viděl takovou legrační Show Marta, nic proti paní Jandové, ale takhle se to nedělá, takže předpokládám, že to brzy skončí. Zkoušel to pan Kopta na České televizi, opět nic proti němu, ale také to nefungovalo, a tak to zastavili, zkoušel to pan Matonoha, což také nedopadlo. Ale Šíp a Kraus dopadli. No, a Soukup! Ale nevím, jestli Soukup dopadl proto, že ho nemohou vyhodit, jelikož se sám řídí, to je možné. Každopádně jsem moc rád, že se na moje pořady díváte," dodal Soukup.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Jan Kraus Leoš Mareš