Nová holka Prachaře? Modelka s minulostí, která nevěstí nic moc!

Denisa Dvořáková (modelka) 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 15:04

Jakub Prachař vyměnil manželku Agátu, s níž už je delší dobu na nože, za další modelku. Herec a moderátor ulovil krásku Denisu Dvořákovou, jejíž vztahy ale v minulosti nekončily zrovna nejlépe.

Jakubu Prachařovi uvízla v síti další modelka. Jak jsme vás již informovali, Agátu Prachařovou po jeho boku dle dostupných informací nahradila Denisa Dvořáková. Není divu, že hned po pár hodinách to začali někteří lidé vnímat jako souboj dvou sokyň. Přinejmenším v jedné kategorii nový objev herce a moderátora na celé čáře vítězí.

Zatímco Prachařová je „pouze“ druhou českou vicemiss z roku 2005, Dvořáková o rok později mimořádně zabodovala ve světové soutěži krásy. Tehdy vyhrála finále soutěže Elite Model Look, což ji přineslo nevídané možnosti. Stala se třeba titulní tváří módního magazínu Vogue, přehlídky a kampaně dělala i pro další světoznámé firmy.

To v lásce takové štěstí neměla. Letos se jí po pouhých třech letech rozpadlo manželství s fotbalistou Martinem Hromkovičem, kterého sbalila švýcarská tenistka Belinda Benčičová. Dvořáková rozvod potvrdila a začala se poohlížet po někom jiném. A našla právě Jakuba.

Po přečtení výše uvedeného se nabízí jednoduché vysvětlení. S Prachařem modelka sdílí podobný osud, ona má krach manželství zdárně za sebou, Jakub potřebuje rozvod ještě dotáhnout. Už asi nikdo nepochybuje, že to tak skončí, ačkoliv Agáta si ještě dělala naděje na usmíření.

Témata: Denisa Dvořáková (modelka) Jakub Prachař