Nezadaný Jaromír Jágr: Pomýšlel na slavnou zpěvačku!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 14:25

Nezadaný hokejista Jaromír Jágr provokoval fanynky svlečený do půl těla, teď si to však možná u některých z nich pěkně zavařil. Během krátkého pobytu v zámoří mu totiž padla do oka slavná americká zpěvačka.

Uprostřed probíhající hokejové sezóny si Jaromír Jágr tento týden odskočil do USA. Fanouškům odtamtud poslal působivou fotku, a jelikož je nezadaný, především ženám musela vyrazit dech. Jenže jak se ukázalo, legendární hokejista měl v Las Vegas oči pro jedinou dámu. Je třeba říct, že nemířil nízko.

Do města hříchu dorazil pracovně, a to na představení výherních automatů nesoucích jeho jméno. „Už mám i svůj automat. Všichni na něm můžou vyhrát. Zatím se mi líbí, když na něm nemusím hrát já,“ vtipkoval na sociální síti. Jedna věc ho ale mrzela.

„Víš, co je nejsmutnější na tom všem. Že Lady Gaga je u bazénu a my jdeme na tuhle show,“ vyprávěl Jágr kamarádům, kteří ho ve Vegas doprovázejí. Jde o synovce Jiřího Kallu a promotéra Petra Větrovského. Právě on hokejistovi odpověděl.

„Na nás u bazénu počká,“ vyslovil svůj názor, se kterým ale Jágr nesouhlasil. „Na nás určitě ne,“ odvětil a propukl v smích. Jeho pobyt v zámoří se navíc chýlí ke konci, už v neděli má s Kladnem další extraligový mač.

Témata: Jaromír Jágr