Krásná Verešová vytasila VNADY! Fanoušci ŠÍLÍ...

Andrea Verešová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 11:19 | Aktualizováno: 18. října 2019 11:54

Krásná modelka Andrea Verešová zase jednou pořádně rozžhavila své příznivce na sociálních sítích. Oblékla se totiž do plavek, ale fanoušci moc nechápou, při jaké příležitosti to udělala. Nebyl by lepší jiný oděv?

V našich končinách už je plavková sezóna dávno u konce, a tak si slovenská topmodelka Andrea Verešová musela za teplem vyrazit do ciziny. Fanouškům se na sociální síti ozvala z Dubaje, kde mávla rukou nad zdejšími zvyklostmi a bez dlouhého přemýšlení se navlékla do plavek. Do bazénu ale její kroky nevedly.

Pochlubila se totiž fotkou, na které v hotelu osedlala rotoped. „Zbožňuji plavání a jógu, ale asi nejlepší je trénink v 35 °C u bazénu na rotopedu,“ komentovala snímek světoznámá Slovenka. Není divu, že se dočkala řady lichotivých komentářů, padala i slova o dokonalosti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial), Říj 14, 2019 v 11:27 PDT

„Zrozená dokonalost, ale za takovým tělem je i odepírání a makačka, a to si málokdo uvědomuje,“ má například jasno jedna ze sledujících. Dalším followerům ale dělalo problém pochopit, proč si Verešová na sportování oblékla plavky.

„Jsem jediná, kdo nepochopil, proč jede na spinningovém kole v plavkách?“ nevěřícně kroutila hlavou jistá fanynka. Vysvětlení může být prosté – Verešová se nejspíš po cvičení šla smočit do vody.

Témata: Andrea Verešová