StarDance 2019: Druhý večer. VÍME, KDO VYPADNE!

Xindl X zatančí ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2019 10:35

Už zítra se uskuteční druh díl taneční soutěže StarDance, který bude zároveň prvním vyřazovacím. Kdo nás opustí jako první?

Jedním z favoritů na vypadnutí byl pár ve složení Jakub Vágner a Michaela Nováková. Jak se ale ukázalo během prvního večera, ani zdaleka na tom nebyli tak špatně, jako jiné páry.

Kdo naopak totálně propadl byli Ondřej Ládek a Markéta Dostálová. Porotě vadilo především to, že netancuje tělem, ale pouze nohama. Zaznělo dokonce, že k tanci nedošlo vůbec. Ostatně proto si pár odnesl pouze 17 bodů. 

Xindl X se ostatně i u sázkových kanceláří dostal na suverénně poslední místo a předpokládá se, že zřejmě vypadne jako první nebo druhý. Největší otazníky u něj vyvolává pohybové nadání, které, jak se ukázalo, není valné.

Velmi špatně jsou na tom i Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský. Ti měli v sobotu zatančit sambu na píseň Lady Karneval, podle poroty ale tanec nebyla samba. Odnesli si proto jen 19 bodů.  I ona je tak jedním z velkých favoritů na vypadnutí v prvních kolech soutěže.

Témata: StarDance Radka Třeštíková Xindl X