Dominika Gottová: KOLAPS! Prášky na uklidnění...

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 9:24

Psychiky nejstarší dcery Karla Gotta dostává po zpěvákově smrti pořádně zabrat. Nestačí, že milovaný tatínek odešel, její manžel se bez jejího vědomí pustil do války o dědictví. Není tedy divu, že Dominika Gottová sáhla po prášcích na uklidnění.

Dominika Gottová v posledních dnech nemůže přijít na jméno manželovi. Timo Tolkki požaduje část dědictví po Mistru Karlu Gottovi (†80), jeho žena jej označuje za psychicky nemocného člověka, který patří do ústavu. Ona sama na tom přitom není psychicky nejlépe, což připustila v reakci na tatínkův odchod.

Tehdy připustila, že si dokonce vzala prášky na uklidnění. Teď už je jí lépe a léky už možná nejsou potřeba. „Bylo mi úděsně. Ale už se začínám oklepávat. Člověk to musí brát tak, že každému z nás rodiče dříve či později odejdou. Můžu být vděčná za to, že jsem tu tatínka měla do osmdesáti,“ cituje jí server ahaonline.cz.

Dominika promluvila rovněž o svých výrazně mladších nevlastních sestrách. „Měly o něj velký strach, spinkaly s ním a byly mu nablízku. Když jsem s ním mluvila naposledy, asi tři dny před jeho odchodem, říkal mi, že jsou stále stále s ním a že je to pro něj obrovská podpora v těžkých dnech,“ nechala se slyšet.

„Táta byl se smrtí smířený, až mě z toho mrazí,“ má jasno Gottova nejstarší dcera, která se se ztrátou milovaného otce stále ještě vyrovnává. Horší však je, že se mimoděk zapletla do války o dědictví.

Témata: Dominika Gottová