Lucie Vondráčková: Smutná slova o budoucnosti!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 8:49 | Aktualizováno: 18. října 2019 12:34

Lucie Vondráčková právě neprochází zrovna nejšťastnějším obdobím, její život poznamenaly především spory s hokejistou Tomášem Plekancem. Není tedy divu, že budoucnost populární herečky a zpěvačky je nejasná.

Lucie Vondráčková se letos po letech strávených v Kanadě vrátila do Česka, kde se i po několika měsících stále ještě rozkoukává. Spory s hokejistou Tomášem Plekancem, otcem jejích dvou dětí, se snad konečně podařilo urovnat, dvojnásobná maminka se ovšem o osobních věcech baví nerada. Nově si vystačila s opravdu stručným vyjádřením o svém vlastním životě.

„Já žiji ze dne na den, na budoucnost nekoukám,“ přiznala smutná serveru expres.cz. Její pozornost si momentálně zaslouží především synové Matyáš a Adam, naopak nová práce či vztahy musí počkat na vhodnou chvíli.

Ten, kdo Vondráčkovou v posledních dnech počkal osobně, má navíc jasný názor. „Je na ní poznat, že se rány z rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem ještě nezahojily a bude zřejmě dlouho trvat, než zapomene, jaké křivdy se v jejich rozvodové válce děly,“ píše zmíněný web.

Nová životní kapitola zkrátka není vůbec jednoduchá, za jednu věc je ale populární umělkyně ráda. Od kamarádky se totiž dozvěděla, že nový život na zelené louce je třeba začít do 42 let, což stihla dle svých slov jen tak tak. V březnu příštího roku oslaví 40. narozeniny.

Témata: Lucie Vondráčková