Krajčo přestal truchlit? Nevídaný luxus s manželkou Karin!

Richard Krajčo s manželkou Karin 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 16:58

Truchlení za zesnulého kolegu Karla Gotta je u konce, Richard Krajčo, autor Mistrova posledního hitu Srdce nehasnou, už si opět užívá. S manželkou Karin vyrazili za luxusem do exotické ciziny.

Richard Krajčo nemohl o uplynulém víkendu chybět na zádušní mši za Karla Gotta (†80), pro kterého měl tu čest napsat poslední hit Srdce nehasnou. Frontman kapely Kryštof poskytl po smrti Mistra svědectví o psaní této výjimečné skladby. Teď už si ale i on uvědomuje, že nastal čas se znovu začít bavit.

S manželkou Karin Babinskou si proto vyrazil na pořádně luxusní výlet do Spojených arabských emirátů. Oblíbený hudebník si oblékl luxusní teplákovku, na oděvu nešetřila ani jeho manželka. Pár si navíc připlatil i za luxus na palubě.

Podle blesk.cz vyplázli za jednu letenku do obchodní třídy asi 50 tisíc. A podle všeho nešetřili ani na ubytování. Zmíněný server píše o soukromém bazénku se slanou vodou, který mají přímo u apartmánu. Ten samozřejmě hned museli vyzkoušet.

„Je to osvěžující po tom letu. Tak pojď za mnou. Jsi nahá, tak pojď!“ lákal Krajčo manželku k sobě do vody. Především se ale oba těšili na jednu věc. „Tak bez dětí. Pár dní a nocí jen a jen sami pro sebe. To bude tóčo! Musím tedy říct, že se těším na dovolenou a na náš sex,“ prozradil fanouškům ve videu.

Témata: Richard Krajčo Karin Krajčo Babinská