Karel Gott (†80) a nejlepší přítel… Tušil, že je zle!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 16:19

Karel Gott si rozuměl i se zvířaty, v posledních letech mu doma na Bertramce dělal společnost i pes, který ovšem po jeho smrti zůstává v péči rodinné známé. Zuzana Daušová psům rozumí a rozhodla se prozradit, zdali Gottova fena vytušila, co s páníčkem je.

V posledních letech života dělal Karlu Gottovi (†80) kromě manželky Ivany a dvou dcer společnost pes, konkrétně devítiletá fenka retrívra Stella. Po smrti páníčka je minimálně na nějaký čas v péči Zuzany Daušové, která jako ředitelka a vedoucí výcviku Helppes čtyřnohým přátelům člověka rozumí a dokáže ledacos vycítit.

„Je to asi tak tři týdny, co mi ji sem Ivana přivezla,“ prozradila sympatická dáma serveru ahaonline.cz. Daušové prý ihned došlo, že to není dobré znamení. „Okamžitě jsem pochopila, že je s Karlem zle a že je na tom Ivana hodně špatně. To se nedalo přehlédnout,“ vysvětlila.

Poznala to navíc i podle chování psa. „Nejvíc mi tyhle domněnky potvrdila Stella. Vždycky když mi ji Ivana nechávala a odcházela, Stella se za ní neustále ohlížela. Ale teď naposled? Hystericky na ni skočila a držela se jí. Cítila, že s páníčkem je zle,“ má jasno.

Jak to nakonec s páníčkem dopadlo, ale podle Daušové pes nevytuší. „Myslím, že ne. Snažím se, aby byla veselá. Dávám jí lásku. Moji dva psi spí v kotcích, Stella u mne doma. A také ji beru na výlety,“ dodala na závěr.

Témata: Karel Gott