Karel Gott a ženy? Neuvěříte, k jakému číslu se došlo!

Karel Gott s manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 13:46

Karel Gott si odjakživa užíval mimořádnou přízeň žen, nakonec jej ulovila jeho budoucí manželka Ivana. Po smrti zpěváka se ale snaží lidé zjistit, jak velký milovník doopravdy byl. K jakému číslu se nakonec došlo?

Štěstí nakonec Karel Gott (†80) našel po boku manželky Ivany, která mu přivedla na svět dvě krásné a především zdravé dcery. Zvlášť po Mistrově smrti se přesto spekuluje o tom, kolik žen prošlo postelí legendárního zpěváka. Neuvěříte, jaké číslo nakonec v souvislostí s tím zaznělo z úst Jana Adama.

Adam patřil přes 30 let k nejbližším spolupracovníkům Gotta, byl jeho tajemníkem. O ženách v okolí Slavíka měl tedy dokonalý přehled. Od roku 1983 poznal všechny zásadní lásky.

„Některé lépe, jiné míň. Nikdy například nezapomenu na Jitku Svobodovou. Ta kam přišla, tam všem chlapům spadla čelist. Vypadala prostě jako Sophie Lorenová zamlada. Karel vždycky říkal: Ta Jitka, ta mě nabíjí jak baterka!“ zavzpomínal tajemník pro Blesk tv magazín.

Na jedné z besed s Gottem však prý padl konkrétní dotaz, kolik žen prošlo jeho náručí. „Odpověděl – to vážně nespočítám, ale nedávno jsem četl rozhovor s Juliem Iglesiasem a ten řekl, že jeho náručí prošly čtyři tisíce žen a ani s jednou to nebyla opravdová láska. Mám-li být upřímný, tipoval bych, že u toho Karla to bylo tak nějak podobné,“ konstatoval Adam.

Témata: Karel Gott