Ivana Gottová a odchody klíčových mužů: Smrtí Karla (†80) to nezačalo!

Karel Gott s ženou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 12:51 | Aktualizováno: 19. října 2019 19:12

Ivana Gottová se v životě nemusela srovnávat jen se ztrátou milovaného manžela Karla Gotta, osudoví muži jí mizeli z očí už dávno předtím. Tady jsou některá tajemství, o kterých vdova po legendárním zpěvákovi moc nemluví.

Ivana Gottová se stále vyrovnává s odchodem milovaného manžela Karla Gotta (†80), který počátkem října podlehl těžké nemoci. Vdova už poslala do vily na Bertramce na obhlídku rodinného řidiče a přemýšlí, co bude dál. Se ztrátou klíčových mužů svého života se ale musela vyrovnávat i dřív.

Když byly Ivaně čtyři roky, opustil jí i její maminku Blanku otec Petr Macháček, vystudovaný zeměměřič. I kvůli tomu byl vztah táty s dcerou dlouhá léta velice chladný. Nakonec se ale usmířili, Petr dokonce oslavil Ivanin sňatek s Mistrem. Dočkal se i vnoučat, ale moc si jich neužil. V létě roku 2012 totiž zemřel.

Ještě děsivější tajemství se s Ivanou táhne od jejích pěti let. Podle webu ahaonline.cz tehdy tragicky přišla o sedmiletého brášku Přemysla, kterého údajně srazilo auto. V současnosti jí tak může být oporou jedině nevlastní bratr Pavel, který má jiného otce.

Až v případě smrti manžela ale doléhá na Ivanu Gottovou veškerá tíha okolností. Předchozí dva týdny strávila výhradně organizací pohřbu a posledního rozloučení, v těchto dnech začíná pomalu řešit budoucnost rodiny. Tak uvidíme, jak se to nakonec vyvine.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott