Záhadný muž na Bertramce? PRVNÍ NÁVŠTĚVA po smrti Karla Gotta (†80)!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 10:41 | Aktualizováno: 18. října 2019 22:04

Vila zesnulého zpěváka Karla Gotta na pražské Bertramce se pomalu probouzí k životu. Téměř dva týdny trvalo, než na pozemek opět vstoupil člověk. Kdo je záhadný muž, který měl tu čest do budovy nahlédnout?

Ani po uplynulém víkendu, který se nesl ve znamení posledního rozloučení s Karlem Gottem (†80), nic nekončí. Ke zpěvákově vile na Bertramce nadále chodí lidé zapalovat svíčky na jeho počest. Pravdou je, že spontánně vzniklé pietní místo už v těchto dnech neroste takovou rychlostí, a tak už je možné vstoupit do vily.

Přesto této možnosti dlouho nikdo nevyužíval. Až v úterý odpoledne se dle serveru blesk.cz ukázal řidič rodiny Daniel Josefi. Před brankou prý sebral několik nových květin, ovladačem si otevřel vrata a vstoupil na pozemek rezidence.

Do Gottovy vily na Bertramce jej dle informací zmíněného serveru poslala vdova Ivana Gottová, která s dcerami nadále pobývá jinde. Josefi každopádně kontrolou nemovitosti neztrácel moc času, po několika minutách s věcmi v ruce místo opět opustil.

Vila se v posledních dnech stala předmětem války o dědictví po Gottovi. Finský manžel jeho nejstarší dcery Timo Tolkki žádá nemovitost, nebo velký peněžní obnos. Háček je v tom, že sama Dominika Gottová o ničem neví.

Témata: Karel Gott