Rozvádějící se Prachař: ŽÁDOST o ruku a přiznání!

Jakub Prachař 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 9:24 | Aktualizováno: 18. října 2019 11:53

Tohle nejspíš zaskočilo o samotného Jakuba Prachaře. O jeho rozvodu s manželkou Agátou se sice ví teprve krátce, přesto už herec a moderátor obdržel žádost o ruku. Kdo takhle nečekaně Jakuba překvapil?

Od chvíle, kdy Veronika Žilková v reakci na úmrtí zpěváka Karla Gotta (†80) propálila, že se její dcera Agáta Prachařová rozvádí, zdá se být vše naprosto jasné. Už i Jakub Prachař, který k celé záležitosti dlouho mlčel, otevřeně přiznává, že je to tak. A to dokonce na televizních obrazovkách.

Opět totiž dělá porotce v show Česko Slovensko má talent, kde se od čas od času soutěžící rozhodnou zapojit i porotu. Právě to se stalo Prachařovi, který byl jedním z účinkujících vyzván, aby se účastnil kouzelnického čísla. „Já vás požádám o ruku, tedy abych se lépe vyjádřil, dejte ruku do tohoto otvoru,“ řekl Jakubovi dle super.cz.

Prachař vzápětí vtipně reagoval. „Já budu za chviličku svobodnej, to jste mohl říct, to s tou rukou, v pohodě,“ odvětil soutěžícímu. Zároveň tak přímo před publikem potvrdil, že manželství s Agátou je definitivně v troskách.

Ostatně ani modelka a moderátorka nic nezastírá, z ciziny adresovala Jakubovi domů jasné vzkazy. „Konečně klid… já a moje děti… nic není víc. Lepší být sám, než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina,“ vzkázala.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová