Lucie Vondráčková bouchla do stolu: Tohle dělat nebudu!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 8:50 | Aktualizováno: 19. října 2019 18:34

Lucie Vondráčková není po návratu do Česka nikterak sdílná, moc se jí nechce mluvit ani o pracovních plánech. Teď oblíbená herečka a zpěvačka otevřeně řekla, co rozhodně nebude dělat.

Lucie Vondráčková se po červnovém návratu domů do Česka snaží médiím spíše vyhýbat. Nedávno ale udělala hned dvě výjimky. Nejprve poskytla kolegyni Tereze Kostkové interview na rozhlasových vlnách, pak přidala ještě rozhovor, který si mohou lidé přečíst online. Najednou se v ní ovšem zase něco zlomilo.

„Víte, já se o soukromí bavit nebudu,“ prohlásila dle serveru blesk.cz na křtu CD Taťuldo, zhasni! s příhodami legendárních loutkových postaviček Spejbla a Hurvínka, které bude pouštět svým dvěma synům z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Už se na to prý moc těší.

Jinak ale na akci moc sdílná nebyla. „Jsem především matka od dětí a chci, aby měly klid. Naplno jsem se vrátila k dabování a o ostatních věcech se brzy dozvíte. Jsem aktivní člověk, který neustále musí něco dělat, takže jen doma sedět nebudu,“ zůstala tajemná.

Oblíbená herečka a zpěvačka nicméně před časem prozradila, že se chystá na návrat na divadelní prkna. O jejích plánech do budoucna je tedy přece jen známo o něco víc.

Témata: Lucie Vondráčková