Dominika Gottová se zřekla dědictví? Nové informace o válce s Ivanou!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. října 2019 8:24 | Aktualizováno: 17. října 2019 11:36

Válka o dědictví po Karlu Gottovi píše první kapitoly, mohou za to Dominika Gottová a její finský manžel Timo Tolkki, který chce pro pár větší díl. Nejstarší dcera zpěváka ale o ničem neví, a tak poslala do vlastních řad ostrý vzkaz. Co si myslí o svém muži?

Válka o dědictví po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) započala. Jako první se ozval finský manžel nejstarší dcery Timo Tolkki, který žádá dva miliony, nebo vilu na Bertramce. Jenže má to háček. Dominika Gottová podle všeho podepsala dohodu o vyrovnání, což potvrzují i dobře informované zdroje.

Gott dal údajně dceři žijící ve Finsku vybrat. Buď mohla přijmout jistý peněžní obnos za předpokladu, že se všeho ostatního zřekne, nebo mohla počkat na dědické řízení bez záruky, že v něm něco dostane. „Dominika se ale nakonec rozhodla, že ten papír u notáře podepíše. Byla k tomu prakticky donucena. Neměla ani korunu,“ cituje server ahaonline.cz rodinného přítele.

I proto teď Dominiku zaskočilo, co si nárokuje její muž. Ona sama zatím nic nežádá. „Je to chorý výplod fantazie mého nemocného manžela! Stále ještě truchlím po tatínkovi a rozhodně jsem s nikým dědictví neřešila. Dokonce jsem to ani nerozebírala s manželem,“ svěřila se dle ahaonline.cz.

„Rozhodně v tuto chvíli nic nenárokuji a počkám na klasické dědické řízení. Ani s Ivanou jsem o ničem nemluvila a nic s ní kolem dědictví neřešila, nemyslím si, že by na to byla vhodná chvíle,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Karel Gott