Bohdalová se OMLUVILA, Gottová REAGUJE...

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 17:51 | Aktualizováno: 16. října 2019 21:24

Jiřina Bohdalová připravila velké zklamání svým projevem během zádušní mše za Karla Gotta jeho nejstarší dceři Dominice, která nyní reaguje na upřímně míněnou omluvu legendární herečky. Co Bohdalové vzkázala?

Smuteční řeč Jiřiny Bohdalové na zádušní mši za Karla Gotta (†80) byla obecně velice dobře přijata, jenže kritická slova nakonec zazněla přímo z rodiny Mistra. Nejstarší dcera zpěváka Dominika Gottová mluvila o velkém zklamání, protože herečka mluvila jen o dcerách Charlottě a Nelly. Na ní a Lucii zapomněla.

Herečka si chybu uvědomila, nemyslela to prý nijak špatně. „Nechápu ale, že se to tak rozebírá. Já jsem té řeči dala tolik sil. Absolvovala jsem to se začínajícím zápalem plic a teď se na mě útočí. Stačilo přitom jedno slovo a já bych se jí omluvila,“ řekla herečka serveru expres.cz s tím, že Gottové ostrá slova nevyčítá, jen by se to ráda vyříkala z očí do očí.

Nejstarší dcera zesnulého zpěváka omluvu zaznamenala a omluvu přijala. „Jsem ráda, že si to paní Bohdalová uvědomila a odpouštím jí. O to víc mě to mrzelo, protože jsem ji vždycky měla ráda a obdivovala ji jako herečku,“ cituje server super.cz vyjádření Dominiky pro Blesk.

Ostatně Gottová má i tak svých starostí dost. Její manžel Timo Tolkki se bez jejího vědomí ozval, že by si přáli větší díl dědictví po Mistrovi. Dominika připustila, že si procházejí krizí, která může klidně skončit rozvodem.

Témata: Dominika Gottová Jiřina Bohdalová