Hana Krampolová: Povolení od lékařů!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 14:48

Léčba Hany Krampolové, která si v uplynulých letech vypěstovala hned několik závislostí, se podle všeho chýlí ke konci. Její manžel, oblíbený bavič, herec a moderátor Jiří Krampol, prozradil, že od lékařů už dostalo jedno zajímavé povolení.

Hana Krampolová se už jistý čas snaží pod dohledem odborníků zbavit všech závislostí, které si vypěstovala v předcházejících letech, kdy jí dost komplikovaly život. A nejenom jí, ale i manželovi Jiřímu Krampolovi. Známý bavič přinesl nejnovější informace z léčebny. Jak se jeho ženě vede?

„Hanka je na tom velice dobře. Přibrala patnáct kilo,“ prozradil super.cz s tím, že už jí lékaři dokonce povolili vycházky pryč z areálu. „Odjeli jsme navštívit její vnoučata na venkov, což jí ohromně prospělo. O víkendu se zase chystáme navštívit naši fenku, kterou hlídá kamarádka,“ doplnil vzápětí.

Podle zmíněného serveru se léčba pomalu chýlí ke konci, zbývá prý už méně než měsíc. Krampol proto musí začít pečlivě zvažovat, jak manželku po návratu domů zabaví. „Nesmí doma sedět a být nečinná. Přesně v důsledku toho onemocněla,” má jasno.

„Mnoho možností se nenabízí. Uvidíme, jak se bude cítit. Je jí padesát sedm let a má invalidní důchod. Měla rozdrcené rameno, koleno a kotník. Nedovedu si představit, že by nastoupila do normální práce. Ale je potřeba jí zaměstnat hlavu,” dodal oblíbený komik.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol