Lucie Bílá narovinu: Chce se mi brečet, mám takové období!

Lucie Bílá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 12:44

Lucie Bílá vypadá po boku přítele Radka velice spokojeně, ale i na ní dolehl v posledních dnech smutek v souvislosti s úmrtím Karla Gotta. Populární zpěvačka ale přiznala, že se jí chce brečet i z jiného důvodu.

I Lucii Bílou velice zasáhla smrt váženého kolegy Karla Gotta (†80). Po zádušní mši ale chtěla podle svých slov opět začít oslavovat život. Nečekaně ale přiznala, že má momentálně období, kdy je jí do breku. Prohlásila to v rozhovoru o novém albu pro server idnes.cz.

„Nemáte to tak někdy, že je vám tak dobře, až se vám z toho chce brečet? Tak to je ono. Má to samozřejmě několik důvodů, ale teď zkrátka takové období je,“ řekla webu zpěvačka, která nejspíš narážela na fakt, že je nyní velice šťastná po boku svého partnera Radka Filipiho.

Podle Bílé v životě nastávají situace, kdy má člověk pocit, že by všechno být fajn, ale není. „Prostě se nedaří tak, jak by si člověk přál. Ale pak najednou, z ničeho nic, aniž to plánujete, dostane všechno jasné obrysy, hezčí barvy, všechno do sebe zapadne. A tak to mám teď,“ vysvětlila serveru idnes.cz.

V rozhovoru Slavice rovněž prozradila, že si dnes umí užívat přítomného okamžiku, což se jí v minulosti nedařilo. „Pořád jsem se patlala v tom, co jsem kdy udělala blbě a co mě čeká zítra. K tomu už se nevracím. Je to zbytečné, akorát si tím komplikuju život,“ má jasno populární zpěvačka.

Témata: Lucie Bílá